TURTLES brend u petak, 26. jula od 16.00 časova promoviše vaše omiljene PELENE. Spremili smo za vas raznovrstan asortiman, program za naše najmlađe, mnogo poklona i zabave!

Mame su nam rekle šta žele za svoju bebu. Upijajuće pelene koje sprečavaju propuštanje, prilagođene za udobnost i širinu bebinih pokreta, od materijala koji su mekani i nežni za osetljivu bebinu kožu. Turtles pelene su napravljene kako bi se Vašoj bebi udobno i nežno prilagodile, a Vas učinile spremnim za svaki trenutak života, od bebinog prvog osmeha do njenog prvog koraka.

Čini nas ponosnim što smo u mogućnosti da vam prezentujemo jedan od najkvalitetnijih proizvoda za decu na ovim prostorima. Drago nam je da je Vaš odziv izvanredan i da su vaša iskustva zaista pozitivna. Vaše zadovoljstvo pelenama Turtles, motiviše nas da pelene predstavimo, u što kraćem roku, u što više gradova i mesta Srbije.

I ovoga puta, za naše male drugare u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu, pripremili smo vredne poklone. Na licu mesta moći ćete da se uverite u kvalitet pelena kao i da ponesete uzorke ili kupite pelene od naših promotera.

Nezaobilazni deo naše „Igraonice na otvorenom“ biće i maskota TURTLES brenda, koju najmlađi obožavaju!

Dobro nam došli,..Veeeliki Turtles pozdrav!

Naselje Stepa Stepanović
Ulica Šumadijske divizije / dečije igralište pored Hoverkraft-a
PETAK, 26. jul od 16.00 časova

eSHOP Turtles - najbolja kupovina