TURTLES Vaš kućni prijatelj!

Mame su nam rekle šta žele za svoju bebu.
Upijajuće pelene koje sprečavaju propuštanje, prilagođene za udobnost i širinu bebinih pokreta, od materijala koji su mekani i nežni za osetljivu bebinu kožu. Turtles pelene su napravljene kako bi se Vašoj bebi udobno i nežno prilagodile, a Vas učinile spremnim za svaki trenutak života, od bebinog prvog osmeha do njenog prvog koraka.

Pelene Turtles - beba - crtež
Pelene Turtles - beba - crtež
Pelene Turtles - beba - crtež
Pelene Turtles - beba - crtež

Turtles pelene održavaju kožu bebe suvljom uz ređu pojavu iritacije kože. Način na koji ćete sprečiti dermatitis zbog pelena i njegove posledice jeste upotrebom Turtles pelena za jednokratnu upotrebu, jer održavaju kožu bebe suvljom upijajući tečnost, čime sprečavaju kontakt sa bebinom kožom koja ostaje zdrava. Turtles ima gornji sloj koji omogućava da tečnost brzo prođe, ne ostajući u kontaktu sa kožom. Turtles takođe ima srednji sloj koji brzo apsorbuje tečnost u unutrašnji deo pelene tako da ne zaostaje gotovo ništa u kontaktu sa kožom.

ZAŠTO TURTLES?!

Površinski sloj je deo koji je u direktnom kontaktu sa bebinom kožom. Glavna funkcija ovog sloja je brzi prenos tečnosti do upijajućeg sloja koji se nalazi ispod. Površinski sloj se sastoji od mekih sintetičkih listova, koji su sačinjeni od polipropilen/polietilena, samostalno ili kao mešavina. Dodatni delovi sloja pelena koji je u direktnom sloju sa kožom su tako dizajnirani da obezbede dobru prilagodljivost, spreče curenje, i omoguće bebama širinu pokreta.

Sloj za prikupljanje se sastoji od modifikovanih celuloznih delova i sloja od poliestera, koji se nalaze između površinskog sloja i unutrašnjosti pelena, i nisu u direktnom kontaktu sa kožom. Glavna funkcija je podsticanje pomeranja tečnosti dalje od kože deteta i ravnomerna distribucija tečnosti duž cele unutrašnjosti pelena za efikasno i maksimalno upijanje. Mikropore olakšavaju protok vazduha tako da svež vazduh puštaju unutra, a vlažan vazduh napolje, time će koža Vaše bebe moći nesmetano da diše.

Zašto Turtles

Upijajući (apsorbujući) unutrašnji deo je poslednji sloj pelene. Superapsorber ima sposobnost da upije (apsorbuje) i zadržava tečnost unutar polimerne strukture i na taj način čuva kožu bebe, čak i kada je pelena pod pritiskom, kao na primer kada beba sedi na punoj peleni. Sastoji se od mešavine granula poliakrilata i paperjastog celuloznog jezgra (koji su beljeni u procesu bez elemenata hlora) i obloženi celuloznim ili polipropilenskim slojem. Celulozni deo unutrašnjeg sloja ima funkciju da brzo upije i prenese tečnost do poliakrilatnog superapsorbera.

Pozadinski deo je vodootporni spoljašnji sloj pelene, koji je karakteristično sačinjen od polietilenskog filma, prekrivenog mekim polipropilenom nalik na tkaninu. Njegova funkcija je da spreči curenje tečnosti sa pelene na odeću. Sistem spojnica pomaže bolje prijanjanje bebinom telu, bez osećaja stezanja.

Svake godine, milioni potrošača i roditelja se oslanjaju na superupijajuće jednokratne pelene kao efikasne, bezbedne i pogodne proizvode. Glavni delovi Turtles pelena su inertni polimeri bezbedni za upotrebu, kao i svi ostali materijali koji su brižljivo odabrani pre nego što je proizvod plasiran na tržište, kako bi vaši mališani bili zadovoljni.

EKOLAB sertifikat

Turtles pelene su izrađene po najnovijim evropskim standardima i imaju EKOLAB sertifikat koji garantuje zdravstvenu ispravnost, kvalitet i bezbednu upotrebu pelene. EKOLAB sertifikat garantuje da pelene ne sadrže štetne supstance, poznate alergene, niti bilo koje druge štetne sastojke i kao takve, Turtles pelene su potpuno bezbedne za Vašu bebu.

Eksterna kontrola podiže sigurnost upotrebe Turtles pelena na viši nivo i na taj način mogućnost pojave pelenskog osipa se svodi na minimum. Laboratorijska ispitivanja daju dodatnu sigurnost roditeljima kada biraju proizvode za svoje najmlađe.

EKOLAB sertifikat

Podelite ovu stranicu sa drugima,. Hvala što koristite TURTLES proizvode!

Banca Intesa ad Beograd
VISA
DinaCard
MasterCard
MaestroCard
American Express
VerifedbyVisa
MasterCard SecureCode