TURTLES brend sutra, 17. maja u Lazarevcu i Mladenovcu promoviše Vaše omiljene PELENE. Promociju organizujemo sa našim renomiranim partnerom DIS marketima. Očekuje vas mnogo vrednih poklona.

Mame su nam rekle šta žele za svoju bebu. Upijajuće pelene koje sprečavaju propuštanje, prilagođene za udobnost i širinu bebinih pokreta, od materijala koji su mekani i nežni za osetljivu bebinu kožu. Turtles pelene su napravljene kako bi se Vašoj bebi udobno i nežno prilagodile, a Vas učinile spremnim za svaki trenutak života, od bebinog prvog osmeha do njenog prvog koraka.

Čini nas ponosnim što smo u mogućnosti da vam prezentujemo jedan od najkvalitetnijih proizvoda za decu na ovim prostorima. Drago nam je da je Vaš odziv izvanredan i da su vaša iskustva zaista pozitivna. Vaše zadovoljstvo pelenama Turtles, motiviše nas da pelene predstavimo, u što kraćem roku, u što više gradova i mesta Srbije.

I ovoga puta, za naše male drugare u Lazarevcu i Mladenovcu, pripremili smo vredne poklone. Na licu mesta moći ćete da se uverite u kvalitet pelena kao i da ponesete uzorke ili kupite pelene od naših promotera.

Dobro nam došli,..Veeeliki Turtles pozdrav!

DIS Market Lazarevac
Dimitrija Tucovića bb
petak 17. maj od 10.00 do 16.00

DIS Market Mladenovac
Vuka Karadžića 105
petak 17. maj od 11.00 do 17.00

eSHOP Turtles - najbolja kupovina